Early Booking Golful St. Paul Malta vara 2020
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (3 oferte, 321.3EUR - 531.3EUR)

Afiseaza harta
Bella Vista Hotel, Qawra

Bella Vista Hotel

Scor 6 din 2 comentarii

Qawra, Golful St. Paul, Malta

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (11.07 - 02.01.2020)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 13.08.2019

Dolmen Hotel Malta, Qawra

Dolmen Hotel Malta

   Scor 8.8 din 2 comentarii

Qawra, Golful St. Paul, Malta

  • Hotel cu plaja privata  
  • Avion (11.07 - 02.01.2020)
  • Fara transport
Hotel Santana, Qawra

Hotel Santana

Qawra, Golful St. Paul, Malta

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Avion (11.07 - 02.01.2020)
  • Fara transport

Despre Golful St. Paul

Golful St. Paul

Bugibba [pronuntat BU-jibb-buh] este un orasel mic din Malta, situat adiacent de Qawra si face parte din consiliul local al Golfului Sf. Paul. Cu numeroase hoteluri, restaurante, baruri, cluburi si un cazinou, este o statiune populara printre turisti.

Early Booking Golful St. Paul

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Golful St. Paul, Malta puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Golful St. Paul.

Ofertele turistice Early Booking Golful St. Paul vara 2020 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Golful St. Paul pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Golful St. Paul este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Golful St. Paul.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Golful St. Paul au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Golful St. Paul scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Golful St. Paul cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Golful St. Paul in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Golful St. Paul sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Golful St. Paul prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Golful St. Paul si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Golful St. Paul si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Golful St. Paul Malta 2020 - oferte First Minute si Inscrieri timpurii St. Paul. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !