Early Booking Valletta Malta vara 2020
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (2 oferte, 77.5EUR - 82EUR)

Afiseaza harta
Intercontinental Hotel Malta, St Julians

Intercontinental Hotel Malta

St Julians, Valletta, Malta

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Avion (11.07 - 02.01.2020)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 09.09.2019

Excelsior Grand Hotel, Orasul Valleta

Excelsior Grand Hotel

Orasul Valleta, Valletta, Malta

  • Hotel aproape de plaja  
  • Avion (11.07 - 02.01.2020)
  • Fara transport

Despre Valletta

Valletta

La Valletta cu o populatie de 9.129 locuitori (recensamantul din 1994), este capitala Maltei. La Valletta este o asezare din secolul XVI, cu multe cladiri din timpul Cavalerilor Sfantului Ioan al Ierusalimului, conducatorii de lunga durata ai orasului. Este numit dupa fondatorul sau, Grandmaster Jean de la Vallette. In malteza este cunoscut in limbajul colocvial ca il-Belt, insemnand "orasul". Cetatea a fost avariata in timpul raidurilor aeriene din Al Doilea Razboi Mondial.

Early Booking Valletta

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Valletta, Malta puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Valletta.

Ofertele turistice Early Booking Valletta vara 2020 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Valletta pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Valletta este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Valletta.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Valletta au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Valletta scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Valletta cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Valletta in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Valletta sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Valletta prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Valletta si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Valletta si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Valletta Malta 2020 - oferte First Minute si Inscrieri timpurii Valletta. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !