Early Booking Malta 2019
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (8 oferte, 274.6EUR - 783.1EUR)

Afiseaza harta
Soreda, Qawra

Soreda  

Qawra, Golful St. Paul, Malta

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Avion (16.05 - 07.11.2019)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 23.04.2019

Intercontinental Hotel Malta, St Julians

Intercontinental Hotel Malta

St Julians, Valletta, Malta

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Avion (16.05 - 07.11.2019)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 16.04.2019

Hotel Solana, Mellieha

Hotel Solana

   Scor 9.4 din 1 comentarii

Mellieha, Mellieha, Malta

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Avion (16.05 - 07.11.2019)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 18.02.2019

Grand Hotel Excelsior , Orasul Valleta

Grand Hotel Excelsior

   Scor 10 din 1 comentarii

Orasul Valleta, Valletta, Malta

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Avion (16.05 - 07.11.2019)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 14.03.2019

Hotel Dolmen Resort Spa, Qawra

Hotel Dolmen Resort Spa

   Scor 8.8 din 2 comentarii

Qawra, Golful St. Paul, Malta

 • Hotel aproape de plaja  
 • Avion (16.05 - 07.11.2019)
 • Fara transport
Hotel Seashells Resort At Suncrest, Qawra

Hotel Seashells Resort At Suncrest

   Scor 9.7 din 1 comentarii

Qawra, Golful St. Paul, Malta

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Avion (16.05 - 07.11.2019)
 • Fara transport
Be. Hotel, St Julians

Be. Hotel

St Julians, Valletta, Malta

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Avion (16.05 - 07.11.2019)
 • Fara transport

Despre Malta

Malta

Malta, un arhipelag de 3 insule dintre care Malta si Como sunt cele mai cunoscute, este situata in mijlocul Marii Mediterana la sud de Sicilia. Cu o istorie de peste 7000 de ani si o populatie triplata adesea de numarul de turisti, Malta este considerata un muzeu in aer liber, diverse culturi si popoare punandu-si amprenta in arta, arhitectura si cultura acestor mici insule. O mini vacanta city break in capitala malteza Valleta sau in linistitul orasel Mdina va vor oferi, dincolo de calitatea serviciilor, a vilelor si hotelurilor cochete, o adevarata comoara arhitecturala in diferite stiluri din diferite timpuri si pana la modernismul zilei de azi, piatete romantice, palate si resetinde nobiliare care va vor da impresia ca sunteti intr-un alt spatiu si timp. Pentru cei iubitori de soare si plaja, ofertele turistice pe litoralul maltez, la preturi si tarife decente va propun o multitudine de activitati cum ar fi scufundatul, scuba diving sau windsurfing. Spatiile de cazare si hotelurile sunt arhipline in sezonul de vara, Malta fiind o destinatie turistica foarte iubita, ofertele speciale early booking sunt epuizate cu mult inaintea inceperii sezonului, rezervarea unei vacante de vis aici trebuie facuta din timp mai ales ca preturile sunt mult mai bune.

Early Booking Malta

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Malta puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Malta

Ofertele turistice Early Booking Malta 2019 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Malta pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Malta este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Malta.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Malta au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Malta scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Malta cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Malta in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Malta sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Malta prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Malta si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Malta si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Malta 2019 - Peste 8 oferte Inscrieri timpurii Malta cu discount pana la 10%. Cele mai bune oferte de vacanta! Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !