Early Booking Mellieha Malta vara 2020
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (1 oferte, 245.7EUR - 245.7EUR)

Afiseaza harta
Hotel Solana, Mellieha

Hotel Solana

   Scor 8.3 din 2 comentarii

Mellieha, Mellieha, Malta

  • Hotel aproape de plaja  
  • Avion (11.07 - 02.01.2020)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 15.10.2019

Despre Mellieha

Mellieha

Mellieha ([məli ː hə] sau il-Mellieha) este un sat mare (7221 locuitori in decembrie 2008) situat in partea de nord-vest a Maltei. Suprafata totala a orasului este de 22.6 km patrati. Mellieha este una dintre cele mai pitoresti destinatii turistice din Malta. Centrul orasului se poate mandri cu hoteluri splendide, restaurante fine si magazine traditionale dragute. Aceasta este o destinatie turistica populara in timpul lunilor de vara. Mellieha este un sat ce s-a dezvoltat sub colonizare britanica.

Early Booking Mellieha

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Mellieha, Malta puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Mellieha.

Ofertele turistice Early Booking Mellieha vara 2020 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Mellieha pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Mellieha este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Mellieha.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Mellieha au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Mellieha scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Mellieha cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Mellieha in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Mellieha sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Mellieha prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Mellieha si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Mellieha si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Mellieha Malta vara 2020 - oferte First Minute si Inscrieri timpurii Litoral Mellieha. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !