Oferte cazare St Georges Bay, Golful St Georges Malta vara 2021
(0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre St Georges BayPrezentare si poze St Georges Bay

St Georges Bay

St George Bay este situat de-a lungul coastei de nord-est a Maltei in zona turistica din St Julian, aflat la o distanta de 8 km fata de Valletta. Astazi, golful este populat cu turisti si localnici, dar nu a fost intotdeauna la fel. Astazi, golful arata foarte diferit decat a fost cu caţiva ani in urma.

St George Bay a fost prima plaja din Malta care a fost supusa unui program de reamenajare. Autoritatea de Turism (MTA) Malta a recunoscut potenţialul plajei si in 1998 a decis sa se angajeze intr-un proiect care ar transforma plaja intr-un loc curat si primitor.

Oferte St Georges Bay

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in St Georges Bay, Golful St Georges, Malta, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival St Georges Bay incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din St Georges Bay este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din St Georges Bay sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute St Georges Bay, Early Booking St Georges Bay, Last Minute St Georges Bay, Programe si Oferte Speciale St Georges Bay.

St Georges Bay este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din St Georges Bay. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din St Georges Bay cu servicii minime pana la resorturi de lux din St Georges Bay cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in St Georges Bay cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din St Georges Bay dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in St Georges Bay pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din St Georges Bay unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare St Georges Bay, Golful St Georges, Malta vara 2021 - 2022 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Recomandari turistice pentru St Georges Bay

St Georges Bay are un centru comercial foarte modern, centrul Bay Street, cinema, dintre care unul are un ecran Imax, bowling si altele. Printre distractiile intalnite aici, se numara si sporturile nautice.

Intrebari frecvente despre St Georges Bay

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din St Georges Bay?

sunt cele mai populare hoteluri din St Georges Bay