Despre St Georges Bay - prezentare, informatii, poze si recomandari

St George Bay este situat de-a lungul coastei de nord-est a Maltei in zona turistica din St Julian, aflat la o distanta de 8 km fata de Valletta. Astazi, golful este populat cu turisti si localnici, dar nu a fost intotdeauna la fel. Astazi, golful arata foarte diferit decat a fost cu caţiva ani in urma.

St George Bay a fost prima plaja din Malta care a fost supusa unui program de reamenajare. Autoritatea de Turism (MTA) Malta a recunoscut potenţialul plajei si in 1998 a decis sa se angajeze intr-un proiect care ar transforma plaja intr-un loc curat si primitor.

Proiectul a implicat multe aspecte. Primul pas a fost sa se efectueze toate studiile de mediu necesare pentru a se asigura ca reamenajarea plajei nu ar avea un impact negativ major asupra mediului, si pentru a se asigura ca beneficiile vor fi pe masura. Un studiu detaliat marin a fost efectuat, iar rezultatele au fost utilizate pentru a dezvolta un plan de restaurare a plajei.

Odata ce planul preliminar a fost elaborat, studii stiinţifice mai detaliate au fost efectuate peste mai multi ani. Aceste studii au fost supuse calitatii pe parcursul executarii acestora. O evaluare a impactului asupra mediului, a fost efectuat pentru a se asigura ca potenţialul impact care rezulta din proiect a fost corect inteles. Autoritatea si Planificarea Mediul Malta (MEPA) a acordat un permis pentru dezvoltarea proiectului in anul 2000.

Cu privire la proiectul detaliat, mutarea nisipului si imbunatatirea infrastructurii auxiliare (care a inclus construirea de podete pentru a devia apele pluviale de plaja, inlocuirea infrastructurii de canalizare, precum si instalarea de utilitati), toate acestea au inceput in 2003.

In mai 2004, plaja a fost alimentata si supusa unui program de monitorizare care urmareste sa obtina informatii cu privire la stabilitatea plajei, daca nisipul se pierde si pentru a stabili calitatea apei din golf. Pe langa reamenajarea plajei, MTA s-a angajat sa infrumuseteaza si zona.

St Georges Bay are un centru comercial foarte modern, centrul Bay Street, cinema, dintre care unul are un ecran Imax, bowling si altele. Printre distractiile intalnite aici, se numara si sporturile nautice.


St Georges Bay | St George Bay este situat de-a lungul coastei de nord-est a Maltei in zona turistica din St Julian, aflat la o distanta de 8 km fata de Valletta. Astazi, golful este populat cu turisti si localnici, dar nu a fost intotdeauna la fel

Sursa informatiei prezentate 

Intrebari frecvente despre St Georges Bay

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din St Georges Bay?

sunt cele mai populare hoteluri din St Georges Bay

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din St Georges Bay?

sunt cele mai apreciate hoteluri din St Georges Bay ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din St Georges Bay >

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din St Georges Bay?

sunt cele mai apreciate hoteluri din St Georges Bay cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din St Georges Bay >

Top hoteluri din St Georges Bay

Harta cu hoteluri din St Georges Bay

Traseu rutier pana in St Georges Bay

Puteti muta cu mouse-ul punctele de plecare sau destinatie. Puteti adauga puncte intermediare completand orasele interemediare separate cu virgula. Puteti ajusta traseul tragand cu mouse-ul de linia albastra.

Itinerariul detaliat

Harta si traseul de mai sus reprezinta instructiuni aproximative generate automat si neverificate. Va rugam sa consultati o harta rutiera si sa verificati starea drumurilor inainte de a va incepe calatoria.
Direct Booking nu este responsabila de acuratetea informatiilor de mai sus si nu raspunde pentru eventualele neplaceri cauzate de acestea.
Nu am gasit nici un obiectiv turistic conform criteriilor specificate
Informatiile si fotografiile din prezentarea statiunilor/destinatiilor au caracter informativ. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori.